A House in the Jungle

 Since this project intial conception it was treated as a “case” to be deployed in areas of high conservation restriction on the slope of the Serra do Mar, Praia do Felix. In order to preserve maximum environmental conditions the project establishes the principle of total mimicry with nature not to be perceived externally. Read more at Archdaily

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s